Das Formular wurde erfolgreich abgeschickt.
Bitte füllen Sie alle Felder aus!

DYQAN MAKINASH ME PENG BROKERIM/NDERMJETESIM ME PENG PER MAKINA

HUA E SIGURT DHE KONFIDENCIALE

KREDI ME PENG ME AUTOMJETE (KREDI ME PENG ME MAKINE, KREDI ME PENG ME AUTOMOBILA)

Informacion mbi kredite me peng per makina dhe motorcikleta

A keni ju apo shoqëria juaj probleme me para ne dorë dhe ju nevojitet menjëhere para, për shëmbull, për te paguar faturat ne afat ose për te bëre ndonjë investim apo prisni ndonjë pagesë nga klientet tuaj? Pa problem. Ne mund tju japim juve brënda 24 oreve* nje kredi me peng, te menjhërshme dhe konfidenciale të paguar ne cash. Dhe juve nuk do tju duhet te prisni te zakonshmen 1-2 jave, ti nenshtroheni nje kontrolli te historisë se kreditit apo te na siguroni ne prova te fitimeve tuaja.

Per cfare automjetesh ofrojmë ne kredi me peng?

 • Te gjitha markat e makinave
 • Makina vintazh/ antike
 • Makina sporti
 • Limuzina lluksoze
 • Kamione
 • Motorrcikleta
 • Maune
 • Varka

Përfitimet e klientit në dyqanin me peng

 • E thjeshtë: Kredia me peng varet vetëm nga vlera e automjetit, i cili duhet te jete prone e jotja. Te ardhurat, falimentimet apo dënimet e meparshme nuk na interesojnë.
 • Fleksibël: Kredite me peng jane flexibël- ju mund te merrni hua nga 3000 deri ne 80000 chf. Maximumi i kredise peng varet vetem nga automjeti
 • Konfidencial/i arsyeshem: Kredine tuaj me peng do jetë konfidenciale. As punedhenesi apo banka juaj nuk do dijë per të.
 • I sigurt: Auto- pfandhaus.ch ka aprovimin e shtetit.klienti nuk eshtë i detyruar të paguajë kredine me peng dhe sidoqofte nuk ka rrezik te mbytet ne borxh apo rrezik operacional. Automjeti me peng duhet te sigurohet me vleren e tregut. Mjetet e informacionit (Automobilrevue, Blick, SRF etj.) kanë raportuar disa herë mbi Auto-Pfandhaus.ch.
 • Fleksibël: Afati i kredisë me peng është 3 muaj si dhe mund te mbyllet para maturimit. Klienti paguan vetëm shpenzimet të parkimit per gjatë kohës faktike te huasë. Nuk ka pagesa mujore, shuma e huasë dhe shpenzimet e parkimit e kanë afatin kur perfundon huaja.
 • Zgjerimi: Kredia me peng mund te zgjatet zakonisht edhe per 3 muaj te tjere gjate te cileve kerkohet te transferohen shpenzimet e akumuluar deri ne fund te afatit.

Një zgjidhje e shpejtë për krizat finaciare

Shërbim i shpejtë dhe diskret Pikërisht për rastet e tilla është specializuar Auto-Pfandhaus.ch, e themeluar në vitin 2007. «Te ne vijnë, nga njëra anë, ata persona që kanë nevojë të tejkalojnë një krizë financiare të shkaktuar prej mospagesës së faturave nga klientët ose kur përballen me ndonjë porosi të madhe. Ndërsa
nga ana tjetër, këtë e bëjnë personat që kanë nevojë për para në mënyrë të shpejtë dhe joburokratike, që të mund ta realizojnë një investim, mundësia për të cilin u ofrohet pikërisht tash ndërsa pas një jave jo më», sqaron Cedric Domeniconi, njëri nga dy themeluesit zviceranë dhe drejtor i firmës.

A doni nje kuote per nje kredi me peng? Ne do te ishim te lumtur tju ndihmonim!
Ju mund te na kontaktoni ne 24 ore ne dite me tel, online, e-mail apo fax behen.

Weiter auf DEUTSCH / Continue in ENGLISH / Continuez en FRANCAIS

*Pagesat realizohen zakonisht brenda 24 oresh. Gjate vikendeve dhe pushimeve nuk behen pagesa.

** Ndoshta jane bere gabime ne shtyp dhe keqeperkthim.


TOP